Maaltijden Bereiden

U kan bij ons ook terecht voor het laten (voor)bereiden van simpele gerechten bij u thuis. Het ligt zeker binnen de mogelijkheden van onze werknemers om uw dagdagelijkse gerechten klaar te maken.

Dienstenchequebedrijf PoetsCo levert diensten aan een particulier publiek. Ons doelpubliek zijn de mensen die op zoek zijn naar iemand die bij hen thuis kan komen poetsen/kuisen, de was en/of strijk kan komen doen of hun eten kan (voor)bereiden.

De vergoeding voor het gebruik van deze dienst(en) gebeurt via het voordelige systeem van de dienstencheques. Er is een dienstencheque van 9 euro/cheque nodig voor elk uur dat u een van onze werknemers een van deze diensten bij u laat uitvoeren. U betaalt slechts 6,30 euro/uur door de belastingvermindering van 2,70 euro/cheque. Voor dit bedrag krijgt u naast een kwaliteitsvolle huishoudhulp met een sociaal statuut (dus geen zwartwerk met de bijhorende risico’s) ook een correcte verzekering via ons voor zowel uzelf als onze werkne(e)m(st)er. Als u nieuw bent met het bestellen van dienstencheques moet u zich eerst aansluiten bij sodexo. Dit kan u heel eenvoudig en gratis doen via het formulier op de volgende website: http://www.dienstencheques-rva.be/gebruikers/inschrijving. Indien u echter vertrouwd bent met het gebruik van dienstencheques dan kan u altijd nieuwe cheques bijbestellen via de volgende link: http://www.dienstencheques-rva.be/gebruikers/gebruiker-bestelling. Wij staan klaar om u te helpen met uw inschrijving of bestelling.

De door u gewenste dienst(en) kunnen steeds in aaneensluitende delen van minstens 3u elke weekdag van 08:00u - 17:00u door onze werknemers geleverd worden. Wanneer, hoe laat en hoe frequent de gewenste dienst(en) geleverd kunnen worden legt PoetsCo samen met u vast. In het begin was PoetsCo enkel gekend in het arrondissement Leuven meer specifiek in de hiernavolgende gemeenten: Leuven, Herent, Huldenberg, Oud-Heverlee, Bertem, Kortenberg, Tervuren, Rotselaar, Tremelo, Begijnendijk, Keerbergen, Haacht, Boortmeerbeek, Aarschot, Lubbeek, Holsbeek, Scherpenheuvel-Zichem, Diest, Tienen, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Glabbeek, Tielt-Winge, Landen, Zoutleeuw, Geetbets, Bekkevoort en Kortenaken. Sindsdien is de bekendheid van dienstenchequebedrijf PoetsCo blijven groeien zodat we op 15 mei 2010 ook het arrondissement Halle-Vilvoorde en de provincies Antwerpen en Limburg aan ons werkgebied konden toevoegen.

Bent u gewonnen voor de pluspunten van het laten (voor)bereiden van uw eten door een externe persoon. Of heeft u nog meer informatie nodig? Laat ons in elk geval uw contactgegevens weten via het contactformulier zodat we u binnen de week terug kunnen contacteren met een antwoord.