Veelgestelde Vragen

U kan zowel papieren als elektronische dienstencheques bestellen bij Sodexo. Sinds 1 januari 2016 is de bestelling van dienstencheques een nieuwe Vlaamse bevoegdheid geworden. Meer uitleg over dienstencheques vindt u op één van volgende links: http://www.dienstencheques-vlaanderen.be of http://www.dienstencheques-bestellen.be.

Per gepresteerd uur van onze huishoudhulp betaalt u één dienstencheque. Indien u papieren dienstencheques gebruikt, kan u het gepaste aantal dienstencheques meegeven aan de poetsvrouw of poetsman. Indien u gebruik maakt van elektronische dienstencheque,  factureren wij normaliter elke vrijdag de prestaties van de afgelopen week.

Ons dienstenchequebedrijf is actief in regio Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaanderen & West-Vlaanderen.

De huishoudhulpen van ons dienstenchequebedrijf werken altijd in blokken van minimaal drie uur en maximaal acht uur. U kan kiezen of u de huishoudhulp wekelijks of tweewekelijks laat langskomen. Het spreekt voor zich dat het aanhouden van een vast ritme voor het poetsen of strijken met dienstencheques de beste garantie is voor een goede hulp op lange termijn!

Nee. Ons dienstenchequebedrijf werkt zonder contracten voor zijn klanten. Wel vragen wij om minstens vijftien dagen op voorhand te verwittigen indien u belet bent en wij geen poetshulp dienen langs te sturen. Ook indien u onze dienstverlening wenst op te zeggen is er een opzegtermijn van amper vijftien dagen.

Via het contactformulier op onze website kan u uw aanvraag insturen voor een poetsvrouw/huishoudhulp/kuisvrouw/poetshulp. Een medewerker neemt vervolgens uiterlijk binnen drie werkdagen contact met u op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn om de gepaste hulp langs te sturen.

Een poetsvrouw of poetsman die instaat voor het poetsen van uw woning en/of het strijken & wassen en/of de bereiding van (eenvoudige) maaltijden. Uw strijk wordt niet in een extern strijkatelier gedaan waardoor u moet wachten, maar gebeurt onmiddellijk aan huis door de huishoudhulp.

Alle particulieren die woonachtig zijn in het Vlaams Gewest kunnen beroep doen op ons dienstenchequebedrijf voor het poetsen met dienstencheques.