Op zoek naar een huishoudhulp in uw regio?

Ons dienstenchequebedrijf is een onderneming die diensten levert aan particulieren meer bepaald het ter beschikking stellen van mensen die bij u thuis komen poetsen/kuisen, de was en/of strijk komen doen of het (voor)bereiden van maaltijden.

Onze mensen kunnen via het voordelige systeem van de dienstencheques door u betaald worden. Er is een dienstencheque met een waarde van 9 euro vereist voor elk uur dat er bij u thuis gepresteerd wordt door een van onze mensen. Door de belastingvermindering van 1,80 euro/bestelde dienstencheque komt de werkelijke kostprijs uiteraard maar op 7,20 euro/uur. Voor slechts 7,20 euro/uur heeft u dus een kwaliteitsvolle huishoudhulp met een sociaal statuut (dus geen zwartwerk met de bijhorende risico’s) en een correcte verzekering via ons voor zowel uzelf als onze werknemer. Via de volgende website http://www.dienstencheques-bestellen.be/ kan u de procedure voor het bestellen van dienstencheques opzoeken. Er is wel een eenmalige inschrijving via het volgende online formulier http://www.dienstencheques-vlaanderen.be/#hoe-schrijf-ik-mij-in nodig voor u een eerste keer dienstencheques kan bestellen. Deze inschrijving is gratis. Indien gewenst helpen wij u graag verder met uw inschrijving of bestelling.

Een huishoudhulp met dienstencheques is beschikbaar elke weekdag van 8:00 uur tot 17:00 uur, steeds in blokken van minimaal drie uur. Het aantal blokken per week en de exacte tijdstippen/data worden in samenspraak vastgelegd. Ons kantoor kan u hulp bezorgen in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

U heeft graag meer tijd voor uzelf waardoor u de huishoudelijke taken gedeeltelijk of volledig wenst uit te besteden? Bent u nu al overtuigd van onze kwaliteiten of heeft u graag eerst nog meer informatie? Vul dan gauw het contactformulier in dat u vindt aan de rechterzijde van deze pagina. Ten laatste de daaropvolgende werkdag neemt een medewerker contact met u op.